SUSHI HOUSE ENSCHEDE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 374 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi House Enschede. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 17:16 Lieve man en lekkere sushi. Kreeg zelfs sushi extra omdat ik iets langer moest wachten. maar ben erg tevreden
30 jan 2023 om 2:50 I ordered sushi 18.50 then I got a email that my sushi is on the way and will be delivered at 19.30 but I wait till almoust half past 8. Another thing the sushi was compressed and flabby. I. NOT recomended ordered a sushi from here. Worst sushi ever
29 jan 2023 om 10:21 Sushi was veel te zoet. Te plakkerig. En niet mooi gerold. Helaas, voor deze keer geen goede beoordeling
28 jan 2023 om 20:21 17.30 uur besteld, om 19.15 kwam het eindelijk! Sushi was wel redelijk, maar erg grote rollen met veel rijst en erg slordig gerold. Ik zou hier niet snel nog eens bestellen!
28 jan 2023 om 0:17 Ik weet niet wat ze met het eten hadden gedaan maar een kind kan nog beter sushi maken en het was echt niet te eten, de slechtste sushi die ik ooit heb gehad
27 jan 2023 om 22:13 Lekkere sushi! snel geleverd!
25 jan 2023 om 0:22 Very big sushi bites, very qualitative, veery tasty! Best sushi in town
20 jan 2023 om 18:21 Lekker zoals altijd. Maar de crispy kaas sushi was niet goed gefrituurd en was ook helemaal koud geworden.
19 jan 2023 om 20:22 Het eten was lekker alleen de sushi viel uit elkaar en was niet heel strak gevolg. jammer.
19 jan 2023 om 15:10 I ordered for 12:45 and got my order at 13:30, so the delivery took longer than expected. However, the restaurant was so kind and gave me extra sushi because of the long wait. The food was really good, nice spices, good portion and still warm.
18 jan 2023 om 10:23 Ze waren te vroeg. En dit keer niet zo lekker als anders. Jammer. Volgende keer beter.
15 jan 2023 om 23:03 Super lekker sushi! en snel geleverd!